امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات

دانلود تحقیق نقش پلیس در كاهش جرایم

دانلود تحقیق نقش پلیس در كاهش جرایمدسته: علوم اجتماعی
بازدید: 10 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 64 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 88

این مقاله با مرور هشت فرضیه اصلی در خصوص اینكه پلیس چگونه می تواند از وقوع جرم پیشگیری كند، آغاز می گردد

قیمت فایل فقط 23,400 تومان

خرید

هر چه تعداد مأموران پلیس بیشتر باشد، جرایم كمتر خواهد شد. در حالیكه شهروندان و مقامات عمومی اغلب از این دیدگاه حمایت می كنند، دیگران ادعا می كنند كه پلیس در حضور نهادهای اجتماعی بسیار قدرتمندتر، مانند خانواده و بازار كار، مشاركتی محدود در زمینه پیشگیری از وقوع جرم دارد. به نظر می رسد حقیقت در حد میانه اینهاست. اینكه بیشتر شدن تعداد مأموران از وقوع جرم پیشگیری می كند یا خیر، وابسته به آن است كه آنها تا چه اندازه می توانند بر اهداف، وظایف، اماكن، زمانها و مردم خاص متمركز گردند. مهمتر از همه، این مسئله به آن بستگی دارد كه پلیس اماكنی باشند كه جرایم جدی در آنها بیشتر رخ می دهد و نیز در زمانهایی كه احتمال وقوع جرم بیش از هر زمان دیگر است. از این حالت با عنوان امور پلیسی مبتنی بر عوامل خطرزا یاد می شود.

ارزش امور پلیسی كه بر عوامل خطرزا متمركز است، مهمترین نتیجه حاصله پس از سه دهه تحقیق است. صرفاً به كارگیری پلیس بیشتر، مانع از وقوع جرایم جدی نمی شود، امور پلیسی جامعه گرا، برون تمركز بر عوامل خطر جرم، هیچ تأثیری بر جرم ندارد. اما عواملی همچون گشت های هدایت شده پلیس، بازداشتهای پیشگیرانه و حل مشكلات در نقاط جرم خیز، باعث پیشگیری از وقوع جرم شده است. پلیس می تواند از دزدی، بی نظمی، خشونت مسلحانه، رانندگی در حین مستی و خشونت در خانواده جلوگیری كند، اما انجام این كار، تنها با استفاده از روشهای خاص و تحت شرایط معین میسر است.

یكی از مهمترین یافته های اخیر آن است كه پلیس خود تا چه اندازه می تواند با استفاده از روشهای نامناسب، عامل خطری برای وقوع جرم ایجاد كند. شواهد علمی این فرضیه را تأیید می كند كه هر چه پلیس با احترام كمتری با مظنونان و شهروندان برخورد كند، افراد كمتری از قانون تبعیت می كنند. بنابراین، ممكن است تغییر «رویكرد» پلیس به اندازه تمركز بر «ماهیت» پلیس مهم باشد. مشروع جلوه دادن رویكرد و ماهیت اقدامات پلیسی در دید عموم، به خصوص نوجوانان پرخطر، یكی از موثرترین راهبردهای پلیس برای پیشگیری از وقوع جرم در طولانی مدت است.

این مقاله با مرور هشت فرضیه اصلی در خصوص اینكه پلیس چگونه می تواند از وقوع جرم پیشگیری كند، آغاز می گردد. (جدول 1-1) سپس به بررسی و توصیف نقاط قوت متفاوت شواهد علمی در خصوص فرضیات مزبور، می پردازد.

مطالعات موجود هم به دلیل نتایج و هم دقت علمی به صورت خلاصه مطرح شده اند، سپس در این مقاله می كوشیم با پاسخ به سئوالات در خصوص اینكه كلام روش موثر است در كدامیك این طور نیستند و كدامیك امیدبخش هستند، نتایج مزبور را به صورت ساده بیان كند. خلأها و شكافهای عمده در دانش ما نیز مورد بررسی قرار می گیرند. این مقاله با دادن توصیه هایی از یافته های مذكور، در خصوص تحقیق ارزیابی و هم اقدامات پلیسی كه برای ارزیابی مذكور باید انجام گیرند، پایان می یابد.

جدول 1-1- هشت فرضیه اصلی در خصوص امور پلیسی و جرم

1- تعداد پلیس: هر چه شهر پلیس بیشتری استخدام كند، جرم كمتری خواهد داشت.

2- واكنش سریع به تماسهای اضطراری: هر چه زمان كمتری از هنگام تعیین مأموریت تا رسیدن به صحنه جرم حذف شود، نیز كمتر خواهد شد.

3- گشت های تصادفی: هر چه شهر گشت تصادفی بیشتر باشد، تصور حضور فراگیر پلیس مانع از وقوع جرم در اماكن عمومی خواهد شد.

4- گشتهای هدایت شده: هر قدر حضور گشت پلیس در اماكن و زمانهای وقوع جرایم بیشتر شود، جرایم كمتری در آن اماكن و زمانها رخ خواهد داد.

5- بازداشتهای واكنشی: هر قدر پلیس در واكنش به جرایم گزارش شده یا رویت شده از هر نوع، مجرمان بیشتری را بازداشت كند، جرم كمتری وجود خواهد داشت.

6- بازداشتهای پیشگیرانه: هر چه نرخ بازداشت پیشگیرانه پلیس یرای جرایم و مجرمان پرخطر بیشتر باشد، نرخ جرایم خشونت بار وحدی كمتر خواهد شد.

7- امور پلیسی جامعه گرا: هر تعداد ارتباط پلیس و شهروندان بیشتر و با كیفیت تر باشد، جرایم كمتر است.

8- امور پلیسی مبتنی بر حل مسئله: هر قدر پلیس بتواند بیشتر دلایل اجتماعی اشكال خاصی از جرایم را تشخیص دهد، میزان وقوع جرایم كمتر خواهد شد.

فعالیتهای مختلف پلیس در پیشگیری از وقوع جرم:

تعداد پلیس: این ادعا كه به كارگیری پلیس بیشتر سبب وقوع جرایم كمتر می شود، در حوزه علمی واقعاً «نظریه» محسوب نمی گردد. ایده مزبور، نه به عنوان معادله ریاضی بلكه به عنوان یك دكترین كلی سیاست عمومی، در گرماگرم مباحث دموكراتیك مطرح گردید. دكترین مزبور تنها بر پایه پیش بینی استوار نبود، بلكه بر اساس نتایج ظاهری پروژه های متعدد با برخی نتایج تجربی شكل گرفت. پروژه های مزبور شامل مواردی همچون، نظات دادگاه بر مسأله «قاچاقچیان خیابان سو» (لی [1971] 1901 [1] ؛ پرینگل، 1955 [2] و «پلیس دریایی» رودخانه تایمز (استبید، 1977)[3] می شد. از آنجایی كه در قرن نوزدهم با افزایش تعداد نیروهای پلیس، سطح خشونت كاهش یافت (گار و همكاران؛ 1977 ، ص 140 ، 6-93)[4] بسیاری از ناظران به این نتیجه رسیدند كه پلیس بیشتر به معنای جرم كمتر است.

فایل ورد 88 ص

قیمت فایل فقط 23,400 تومان

خرید

برچسب ها : نقش پلیس در كاهش جرایم , واكنش سریع پلیس , بازداشتهای پیشگیرانه , فعالیتهای مختلف پلیس

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر