این مقاله به بررسی عددی استفاده از سیستمهای محصورکننده سلولی در ایزوله کردن ارتعاشات ناشی از ماشین آلات میپردازد تحلیل عددی با استفاده از بسته تفاضل محدود فلک سهبعدی انجام شده است
قیمت فایل فقط 79,200 تومان
طراحی پی ها برای سازههای با بار دینامیکی به یک انگیزه بزرگ در زمینه مهندسی ژئوتکنیک تبدیل شده است. پی ها اغلب در معرض بارهای دینامیکی ناشی از شرایط متعددی چون بارهای ترافیکی، زمین لرزه ها و ارتعاشات ماشین آلات هستند. مشکل اصلی مرتبط با این بارهای دینامیکی، ارتعاش زمینی است. یکی از مثالهای کلاسیک، پی های ماشین آلات است. ارتعاشات ناشی از ماشینآلات از طریق پی به خاک منتقل میشود. ارتعاشات منتقل شده ممکن است اثرات مخربی بر روی روبنا و خاک پشتیبان داشته باشد. علاوه بر این، این حرکات پویا مسئول عملکرد نامناسب ماشین آلات و تجهیزات نزدیک هستند. اثر نامطلوب بر عملکرد بستر پی را میتوان با بالا بردن خواص دینامیکی خاک، یعنی مدول برشی دینامیکی و قابلیت ارتجاعی بستر پی، حذف کرد. صرفنظر از پارامترهایی که در بالا ذکر شد، جلوگیری از تشدید یک سیستم برای عملکرد ایمن چنین پی هایی ضروری است.
در حال حاضر، کاربرد خاک مسلح بر روی دیگر روشهای مرسوم بهبود زمین برای بهبود ثبات بستر پی محبوب شده است. ژئوسنتتیک ها در میان انواع مختلف مصالح مسلح کننده، تحت شرایط بارگذاری یکنواخت و چرخهای، بسیار مقرونبهصرفه و سودمند هستند. با این حال، تحقیقات بسیار محدودی برای درک مزایای احتمالی ژئوسنتتیک ها در تقویت عملکرد پی ماشینآلات انجام شده است.
از مطالعات در دسترس مشاهده شده، فقدان مطالعات برای درک کارآیی سیستم محصورکننده سلولی سه بعدی (که به نام ژئوسل نیز شناخته میشود) در ایزوله سازی ارتعاشات ناشی از ماشین آلات وجود دارد.
در مطالعه حاضر، تأثیر بسترهای مسلح شده با ژئوسل در ایزوله سازی ارتعاشات ناشی از ماشین آلات به صورت عددی مورد بررسی قرار گرفته است. بررسی عددی با استفاده از بسته تفاضل محدود فلک سه بعدی انجام شده است.
قیمت فایل فقط 79,200 تومان
برچسب ها : ارتعاشات , ژئوسل , ایزوله سازی ارتعاشات , آزمایش تشدید بلوک , فلک سه بعدی , خصوصیات دینامیکی